Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

27.12.2010

Mudik (terug naar 'huis')

Na een ietswat vreemde kerst, met zo'n 29°C in een hotel in Bandung zonder enig besef van dat het kerst is, vertrek ik richting Jakarta om mijn laatste dag daar door te brengen. Morgen vertrek ik vanaf Jakarta naar Kuala Lumpur en met een korte stop daar door naar Amsterdam met KLM. 
Mijn familie samen met m'n vriendin brengen me naar Soekarno-Hatta, nog even wat gegeten te hebben bij een typisch Indonesische restaurant (Kentucky Fried Chicken) neem ik met een brok in mijn keel afscheid van hun. Na de vraag of ik echt niet wil blijven... kan ik niets zeggen.
Na inchecken en gelukkig met een net niet té zware koffer stap ik in het vliegtuig en in KL moet ik een uurtje wachten en het geluk is met mij, want het vliegtuig is erg leeg en ik kan lekker languit over 3 stoelen liggen. Nu is het de laatste 14 uur goed uit te houden en na lekker geslapen te hebben kom ik aan in het land van de klompen, molens en tulpen... wat onder een dikke witte laag sneeuw verstopt is.

Ik wil iedereen die regelmatig mijn blog heeft gelezen en met mij contact hebben gehad hartelijk bedanken.

Ik ben terug in Nederland!


Zussie

27.12.2010 10:30
Lieve Dave, Tja afscheid nemen is nooit leuk maar gelukkig is dit niet voor altijd! Wij zijn blij dat je weer veilig terug bent lieve broer. Tot straks dikke x

Yyg

27.12.2010 02:01
jangan lama-lama di Rotterdam, cepat kembali lagi ke Yogya... Your City miss u so much.. Like me too.. Jaga kesehatan, banyak istirahat, banyak berlatih BAHASA ya... ELD...