Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

10.04.2010

Gamelan met Pak RW

Afgelopen week moest ik het een en ander regelen voor de Immigratie Dienst en dan heb je lokale stempeltjes, briefjes goedkeuringen en dergelijke nodig. Dat werkt hier via zogenaamde Pak RT, Pak RW en een kantoor maar daar vertel ik nog wel een andere keer over.
Ik kwam dus bij Pak RW (spreek uit als: Pa RW, Pak of Bapak betekent 'meneer' je gebruikt het als beleefdheidstitel wanneer je iemand aanspreekt), maar goed ik kwam bij Pak RW en die vertelde me dat ik zondag naar de latihan (training), in dit geval van de kinderen, van de Gamelan moest komen om mee te doen. Nou dat meedoen heb ik één ronde gedaan toen snapte ik het al niet meer het is niet bij te houden. Maar foto's heb ik wel kunnen maken ;-)


zussie

13.04.2010 09:23
haha je moet daar ook ritme voor hebben!

Gwendra

13.04.2010 09:35
so dat ziet er indrukwekkend uit!! zouden ze dat ook als studio-instrument verkopen ;) en heb je ook audiofragmenten van je eigen spel??

Luciends@telkom.net

05.08.2011 06:22
Een mooie site heb je hier voor mekaar. Ik moet later alles nog eens bekijken, het lijkt me de moeite en ik leer nog wat van mijn omgeving, wij wonen in Sleman, Mlati, maar ik ben niet zo mobiel als jij bent, ik ben ook al heel wat ouder. Je mooie fotos bekijk naderhand wel eens. Lucien.