Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung

21.03.2010

Pantai - Beach - Strand - Plage ;-)

Afgelopen zondag had ik geen plannen eigenlijk zoals elke dag ;-) totdat ik mijn deur open deed en mijn overbuurman (Indonesische familie) vroeg wat ik vandaag ging doen. Hij ging met de familie naar het strand, wat ze wel vaker doen in het weekend en vroeg of ik mee wilde. Zodoende heb ik mijn zondag op het strand doorgebracht.

Het strand is alleen niet zoals wij dat kennen, niemand ligt hier te zonnen en velen lopen met paraplu rond om ervoor te zorgen dat ze 'wit' blijven. Wanneer er een vissersboot binnenkomt kun je er direct verse vis kopen die je dan later mee naar een restaurant neemt om daar te laten roosteren. Zo kun je met de hele familie voor een paar euro goed eten.

Daarnaast is de zee hier zo gevaarlijk dat het verboden is om te zwemmen, er is ook een legende van Nyai Roro Kidul maar dat leg ik een andere keer nog wel uit.



San

24.03.2010 09:29
ik zie helemaal geen zon?????kun je daar eens een foto van nemen? en kunnen wij ook foto's op jouw website plaatsen?? is dat een leuk idee??

Patrick

25.03.2010 08:57
Hoi Davy, Alles ok met je. Wilde al langer even een berichtje plaatsen maar helaas kwam het er nog niet van. Ik zie dat je het goed naar je zin hebt en dat alles goed verloopt. Groetjes uit Zwitserland. Patrick, Laurence en Luca